Tæt Tag Danmark koncept

Carstens Tagdækning A/S arbejder ud fra Tæt Tag Danmarks kvalitetskoncept, som gør livet nemmere for dig som kunde når du skal vælge tagpap-tag.

 

Levetiden af et tag afhænger grundlæggende af to faktorer - nemlig kvaliteten af det tagmateriale, der anvendes, samt hvor godt selve tagarbejdet er udført. Derfor er dette også grundlaget for Tæt Tag Danmarks koncept, der giver dig tryghed og garantier, så du en gang for alle er sikret det bedste resultat over hovedet og slipper for problemer med dit tag i mange år frem.

 

Se vores video om Tæt Tag Danmark konceptet.

 

 

 

Tæt Tag Danmark konceptet bygger på fire ting:

 

Derbigum

I 1963 fik professorerne Karl Ziegler og Giulio Natta Nobelprisen i kemi. De havde udviklet polymeringsprocessen, som ligger til grund for fremstillingen af APP modificeret asfalt.

 

4 år senere startede fremstillingen af et tagdækningsmateriale, der var baseret på APP asfalt. Materialet hedder Derbigum og er det tagpap-materiale, der har den længst dokumenterede levetid på markedet.

 

Derbigum er et højkvalitetsprodukt som i årenes løb er lagt på mere end 1.000 millioner m2 tag verden over. I Danmark blev det første Derbigum tag lagt i 1977, og det ser stadig ud som var det lagt i går.

 

Autoriserede tagpap-tagdækkere

Et tagpap-tag med Derbigum kan kun lægges af en autoriseret tagpap-tagdækker, der er uddannet gennem Tæt Tag Danmarks landsdækkende netværk, og har fået bevis på sin kunnen fra tagskoler og fra efteruddannelseskurser i både Danmark og Belgien.

 

Gennem løbende uddannelse sikrer vi, at kvaliteten altid er på højeste niveau, således at vi kan garantere tætte tagpap-tagløsninger til glæde for vores kunder i mange år frem.

 

Uvildig kvalitetskontrol

Alle Derbigum tagpap-tage gennemgår en uvildig kvalitetskontrol efter at taget er lagt. Kontrollen udføres af leverandøren og sikrer dig, at taget altid er lagt efter de nyeste forskrifter og bestemmelser. På den måde sikrer vi både dig som kunde og os selv et godt resultat inden garantibeviset udstedes.

 

Op til 15 års garanti

Med op til 15 års forsikringsdækket garanti, som dækker materiale, arbejdsløn og eventuelle følgeskader, får du som kunde sikkerhed, ro i sindet og ikke mindst en god totaløkonomi.

 

Derbigum-producenten og Eurotag/Tæt Tag Danmark er forpligtet til at give dig et problemfrit tag med lang levetid og er uafhængig af den tagpap-tagdækker som har lagt taget. Vi garanterer, at vi kommer inden for 48 timer, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med dit tag.